Ørsted och WWF tillsammans för hållbarhet

För att kunna hejda klimatförändringarna krävs det att vi alla gör en insats. Nu ingår Ørsted ett samarbete med WWF, Världsnaturfonden, för att tillsammans engagera barn och unga i nästa generations klimatarbete.
Genom vårt partnerskap med WWF Danmark kommer vi att kartlägga hur klimatförändringarna påverkar vår värld, för att kunna investera i ännu fler lösningar och effektiva, riktade åtgärder där de behövs som mest.

Framför allt kommer vi att fokusera på att engagera unga människor i klimatfrågan, för att bädda för större miljömedvetenhet hos nästa generation. 

Vi är väldigt stolta över att ha blivit utsedda till Årets Företag 2018 i BusinessGreen Leaders Awards, samt rankade som ett av världens mest hållbara företag på listan Top 100 Most Sustainable Corporations – men vi har bara börjat.

Genom samarbetet med Världsnaturfonden kommer vi också att få rådgivning kring hur vi som energileverantör kan vässa vår hållbarhetsstrategi ännu mer, så att vi kan fortsätta att leda den globala omställningen till grön energi som vi har påbörjat för såväl privatpersoner som företag.
kontakta oss

Är du intresserad av att bli kund hos oss? Eller vill du veta mer om hur du byter till förnybar energi från biogas till ditt företag? 

orsted employee

Missa ingenting!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få uppdateringar och nyheter direkt till din inkorg