Företagskunder

Drivande inom förnybar energi


Du tjänar på rätt energiavtal


Ørsted är specialiserade på klimatvänlig gas till företag och drivande inom förnybar energi. Vi vet att energiförbrukningen är en viktig del av din verksamhets budget och fokuserar därför på att ta fram enkla och flexibla avtal. Klimatvänlig energi ska vara ett självklart val för alla företag – därför anpassar vi energiavtalet efter dina behov. Genom att teckna ett energiavtal för biogas eller naturgas som passar just din verksamhet kan du spara både tid och pengar.

Med gas från Ørsted vet du att du får en säker och stabil leverans. Funderar du på att gå över till 100 procent biogas, eller vill du kanske kombinera biogas och naturgas? Vi tar fram ett så prisvärt avtal som möjligt för din verksamhet och ger dig energirådgivning längs resan framåt.

Energilösningar för företag

Biogas – 100 % förnybart

Biogas är den mest klimatvänliga gasen på marknaden – ett helt förnybart biobränsle och en enkel och viktig pusselbit i det större hållbarhetsarbetet.
två män arbetandes på en anläggning

Naturgas – tryggt och effektivt

Naturgas ger betydligt mindre utsläpp än andra fossila bränslen och är driftsäkert och energieffektivt.
person arbetar vid datorn, vindkraftverk i förgrunden

Energy Risk Management

Få ett stabilt och förmånligt energipris – låt våra traders bevaka börsen åt dig utifrån din riskprofil.

kontakta oss

Läs mer om våra naturgasavtal

Att teckna fastprisavtal på förnybar el, corporate power purchase agreement, för större företagskunder ett enkelt sätt att få långsiktig prissäkerhet samtidigt som ditt företag når sina hållbarhetsmål.

Uppdateringer

Uppdateringar

Här hittar du de senaste uppdateringarna om prisutvecklingen på biogas och naturgas.