Ørsted utsett till Årets Företag 2018

Ørsted har blivit utsett till ‘Company of the Year’ 2018 i BusinessGreen Leaders Awards för vårt omfattande globala hållbarhetsarbete. Det är vi mycket stolta över!

Ørsted var också nominerade i kategorin Årets Reklamkampanj inom CSR för vår kampanjfilm “Love Your Home” som du kan se här, samt i kategorin Årets Projekt inom förnybar energi för vår installation av världens största havsbaserade vindkraftverk i vindkraftsparken Burbo Bank (det så kallade Burbo Bank Extension). 

Du hittar alla vinnare i BusinessGreen Leaders Awards 2018 här.

Ørsted är även rankat som ett av världens mest hållbara företag på listan Top 100 Most Sustainable Corporations.

Vinnare – tillsammans med dig

Vi är otroligt glada och stolta över utmärkelsen till Company of the Year, som i själva verket är ett erkännande till alla våra kunder som väljer förnybar energi. Det är nu vi gör skillnad tillsammans, på riktigt – inte bara i Sverige utan globalt!

Vill du veta mer om hur vi arbetar med hållbarhet och omställningen till förnybar energi, eller är du intresserad av att byta till biogas? Läs mer om biogas här eller hör av dig till oss, så berättar vi mer.

 
orsted employee

Missa ingenting!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få uppdateringar och nyheter direkt till din inkorg