Energy Risk Management

Skräddarsydd lösning för dina energiinköp


Energi är en av de mest flyktiga råvarorna i världen. Marknaden och ditt energipris påverkas och styrs av både utbud och efterfrågan, vädret och inte minst den geopolitiska situationen i omvärlden. När marknaden svänger kan det vara svårt att bedöma prisutvecklingen och stabilisera energikostnaderna.

Om du har en större energiförbrukning kan vårt team med experter i samarbete med dig skapa en anpassad risk- och inköpsstrategi baserat på företagets affärsbehov, riskprofil och interna policyer.


Biogas och naturgas till ett stabilare pris

Vi tar fram en anpassad riskstrategi för ditt företag och bevakar strategiskt börsen åt dig enligt din verksamhets riskprofil.

Våra traders använder sina insikter om marknaden för att ge dig löpande rådgivning kring ditt budgetpris, vilket ger dig ökad budgetsäkerhet och skapar stabilitet i dina energikostnader även när börsen är rörlig.
 
Din risk blir vår högsta prioritet.
Vi bevakar börsen utifrån din riskstrategi.
Ökad budgetsäkerhet – stabilare pris.
Minskad sannolikhet för oväntade prishöjningar.
Du får kontinuerlig rådgivning och utvärdering.


Full insikt och rådgivning

Din risk är våra traders högsta prioritet. Du bestämmer själv hur engagerad du vill vara i processen – vi håller dig uppdaterad och ger dig löpande vägledning och utvärdering kring ditt energipris och din risk.

Erfarenhet och expertis

Med ett strukturerat tillvägagångssätt, baserat på många års marknadskunskap kan vi hjälpa dig att hantera risker på en ombytlig energimarknad.

Anpassad lösning

Få en lösning som är skräddarsydd efter dina behov och din riskprofil.

Spara tid och resurser

Fokusera tiden och dina resurser på din kärnverksamhet.

Riskstrategi

Få hjälp med en riskstrategi för dina energiköp – minimera risken och ökad din budgetsäkerhet.

Vi berättar gärna mer om Energy Risk Management


Kontakta oss