Vi jobbar i Sveriges bästa bransch

Energibranschen är den bästa branschen att jobba i, enligt Attraktiv Arbetsgivarindex 2018. Vi på Ørsted kan bara hålla med – här får vi chansen att göra skillnad för samhället och klimatet på riktigt.

I en ny rapport som jämfört nyckeltal för attraktiva och hållbara branscher framgår det tydligt att energibranschen är den bästa att jobba i. 

Energibranschen har bland annat en ovanligt god arbetsmiljö, låg kort- och långtidssjukfrånvaro, små arbetsgrupper med färre anställda per chef och förhållandevis lika karriärmöjligheter för kvinnor och män.

På Ørsted kan vi bara hålla med. Vi jobbar i Sveriges bästa bransch. Inte minst för att vi får ägna våra dagar åt att leda skiftet från fossila bränslen till förnybara, genom att hjälpa Sveriges företag att byta till biogas

Vi får dagligen träffa medvetna, modiga och drivna människor vill vara med och skapa en värld som uteslutande försörjs med grön energi.

Är du intresserad av förnybar energi från biogas, eller vill du veta mer om Ørsted Sveriges klimatmål?

Kontakta oss

orsted employee

Missa ingenting!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få uppdateringar och nyheter direkt till din inkorg