Tack för att du gör skillnad!

Ditt energiavtal spelar roll. Under 2015 valde många av våra kunder att byta till biogas, vilket innebär att vi tillsammans kommer att minska koldioxidutsläppen med 13 085 ton. Det är vi otroligt stolta över!

Som leverantör vill vi göra det enkelt för dig att välja förnybar energi och få en mer klimatvänlig verksamhet. En viktig del av vårt miljöarbete förra året handlade därför om att ta fram smarta biogasavtal. Ni var många som valde att byta till biogas – 100 % förnybar energi – och teckna avtal både för ett och två år framåt. Och det ger resultat. Inte bara i marknadsföringen mot era kunder, utan även för klimatet och framtiden.

Tillsammans kommer vi att minska koldioxidutsläppen med 13 085 ton, vilket motsvarar utsläppen från 12 093 flygresor mellan Sverige och Thailand – tur och retur*.
 
– Det känns fantastiskt att våra kunder väljer biogas och hållbart företagande. Miljöarbetet genomsyrar vår verksamhet och tillsammans med våra kunder gör vi skillnad för klimatet och framtiden, säger Olivia Seidova, affärsutvecklare på DONG Energy.
 
Är du intresserad av att byta till biogas? Det är enkelt. Ring oss gärna så tar vi fram ett avtal som passar ditt företag. Du kan också läsa mer om biogas här.
 
* International Civil Aviation Organization, Carbon Emission Calculator.