Möt Carl-Johan - din sparringpartner på Ørsted

Om du vill få goda råd kring hur du kan gå över till biogas, eller har frågor om vad olika energiavtal innebär, kan du vända dig till Carl-Johan Hultén på Ørsted. Med sin breda erfarenhet kan han hitta den lösning som skulle passa just dig. 
Sedan ett par månader tillbaka är Carl-Johan Hultén en del av Ørsted Sverige. I sin roll som Senior Key Account manager, eller senior kundansvarig, har han huvudkontakten med ett antal kunder, och finns till hands för en öppen dialog med dig som funderar på att gå över till förnybar gas.

− Att få möta och prata med så många olika människor inom vitt skilda verksamheter – allt från bostadsrättsföreningar till stora industriföretag – är väldigt roligt, och skapar dynamik i vardagen. Det ger också en bredare förståelse för olika kunders behov, säger han.

Hittar energilösningar för komplexa behov


Carl-Johan Hultén har arbetat med försäljning i 17 år, bland annat av läkemedel och mjukvara för statistik. Det innebär att han har lång erfarenhet av att jobba med stora verksamheter inom helt olika områden, med mer eller mindre komplexa behov. 

– Min styrka är att jag har lätt att förstå olika verksamheters behov för att kunna möta dem med en lösning. Målet för mig är att visa dig hur vi kan hjälpa till att lösa dina problem, så att din verksamhet kan bli bättre och nå längre än i dag, säger han.

Biogas effektivt för att förbättra miljöprofilen


Carl-Johan Hultén ser att det just nu händer oerhört mycket i energibranschen och att många nya lösningar utvecklas snabbt. Biogas är en central spelare. 

På Ørsted jobbar han medvetet med att förklara fördelarna med en övergång till biogas för sina kunder – dels finns en skattelättnad, vilket gör det möjligt för fler att faktiskt byta till biogas, dels ligger det i linje med en allmän utveckling där allt fler företag vill ta ett större ansvar för sin miljöpåverkan.

− De flesta företag har idag hållbarhetsmål och andra policys som vi kan hjälpa dem att möta genom att byta till biogas, säger han.

”Läs gärna på lite grann om förnybara bränslen”


Carl-Johan Hultén konstaterar att miljöfrågor har diskuterats i 40-50 års tid, men att det alltid funnits något annat som ansetts vara viktigare.

− Detta har förändrats nu. Allt fler är överens om att detta är vår viktigaste uppgift i samhället idag. Det känns bra att kunna vara en del i företagens gröna omställning och hjälpa dem att minska sina utsläpp, säger han.

Slutligen tipsar han om att det finns mycket information att hitta om förnybara bränslen, och att det kan vara klokt att läsa på lite grann inför dialogen med sitt energibolag. 

− Då kan du själv ha en uppfattning om vad som skulle passa er allra bäst, vilket blir ett bra utgångsläge för en diskussion. Vi på Ørsted är alltid mycket öppna för att hitta lösningar som passar just dina behov. Hör gärna av dig om du vill veta mer om vad vi kan göra för att hjälpa dig.
 

Carl-Johan Hultén
Senior Key Account Manager

0702 - 38 86 86

Missa ingenting!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få uppdateringar och nyheter direkt till din inkorg