Säg hej till Maria – vår säljkoordinator

Vem svarar när du ringer till Ørsted? Med största sannolikhet Maria Lundberg. Maria har lång erfarenhet av kundrelationer och försäljning, och ansvarar för att hjälpa dig att få svar på dina praktiska frågor – och att få kontakt med rätt säljare eller expert.
När Maria Lundberg började på Ørsted för drygt tre år sedan arbetade hon först som säljare en period för att sätta sig in i kundernas behov. Då handlade säljarbetet mycket om att informera företag om biogas som grön produkt, berättar hon – vad det var för något, och varför det skulle vara strategiskt och lönsamt för företag att byta till det.

I dag, tre år senare, är situationen en annan. Maria som dagligen koordinerar inkommande kundsamtal och förfrågningar ser hur nästan alla företag har koll på biogas. Nu är frågan inte längre om eller när man ska ställa om till förnybar energi – utan hur.

– Biogas har blivit självklart. I dag frågar kunderna mer om hur man byter från naturgas till biogas, och om de kan börja med en mindre mängd biogas och sedan öka. Så sent som i dag ringde det en kund som ville ha mer biogas. Inga problem, sa jag, och registrerade att vi behövde göra ett tilläggsavtal till kontraktet. Som kund har man full flexibilitet när det gäller hur mycket biogas man köper, förklarar Maria Lundberg.

“Det känns bra i magen att jobba med det här”

Det som lockade Maria till Ørsted var det spännande jobbuppdraget och det goda intrycket hon fick av medarbetarna på arbetsplatsen.

– När jag kom hit och fick träffa Carolina, vår vd, och de andra kollegorna här, kändes allting så rätt, och det blev bara bättre när jag läste på om verksamheten och vad Ørsted gör globalt. Det känns väldigt bra i magen att jobba på ett av världens tio grönaste företag, med en produkt som faktiskt gör skillnad.

Hjälp med avtal, fakturor och energifrågor

På daglig basis jobbar Maria lika mycket med att stötta Ørsteds säljare som med att hjälpa kunderna med vägledning och praktiska frågor. 

– När man ringer till mig kan man få hjälp med fakturafrågor, avtalsfrågor och att komma i kontakt med rätt person på Ørsted. Vi som jobbar här sitter väldigt nära varandra och har en nära kontakt, säger hon.

– Jag hjälper också våra kunder när de till exempel ska stänga en anläggning eller lägga till en ny. Oftast har vi kontakt över telefon, men ibland är det någon som mejlar in. Ringer du vårt växelnummer så är det jag som svarar. Så det är mig du kommer till i ett första skede.

Vill du säga hej till Maria? Har du frågor om ditt energiavtal, eller är du intresserad av att bli kund hos Ørsted? 

Maria Lundberg
Sales Coordinator

040 - 627 07 50

Missa ingenting!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få uppdateringar och nyheter direkt till din inkorg