Säg hej till Brooke - ny kundansvarig hos oss

Att veta hur man ska tänka kring sitt energiavtal är inte alltid så lätt. Särskilt inte när man har många andra beslut att fatta varje dag. Som ny account manager specialist på Ørsted hjälper Brooke Lindell dig som kund med just det – vilken gasleverans som är mest strategisk för din verksamhet och affär, både i dag och längre fram.

Brooke Lindell är det senaste tillskottet på Ørsted, vår nya account manager specialist som brinner för att hjälpa beslutsfattare och företagsledare med skiftet till förnybar energi. 

Brooke ge dig råd inom det mesta som rör biogas och naturgas, men personligen tycker hon det roligaste är att utmana dig som kund att bli modigare och våga tänka större.

– Om ditt företag gör rätt sak så märks det. Många av våra kunder tror att deras kunder kanske inte bryr sig så mycket om vilken energi de driver sin verksamhet med, men det vet vi att de gör. Om du väljer förnybar energi från biogas och visar det till exempel på din hemsida och på ditt kontor, så får det positiv effekt. Dina kunder är mer medvetna i dag än de var för några år sedan, förklarar Brooke. 

”Jag tror verkligen på det här”
Brooke Lindell är genuint intresserad av andra människor och vill gärna förstå deras situation och utmaningar. Nyfikenheten kommer väl till pass i hennes jobb som kundansvarig, där hon får ge personlig rådgivning både i specifika frågor kring produkt och pris, och i större hållbarhetsstrategiska frågor kring energiavtalet som en del av affären. 
– För att kunna ge dig rätt råd behöver jag sätta mig in i din verksamhet, men också i vad du behöver för stöd som person. Här på Ørsted kan jag vara involverad i alla delar av leveransen till dig, och du kan alltid ringa direkt till mig eller mina kollegor på kontoret om du har några frågor.
– Jag hade aldrig kunnat jobba med något jag inte tror på, eller sälja något som inte var bra. Det här tror jag på med hela hjärtat. Många företag säger en sak och gör en annan, men Ørsted lever som de lär och tar globalt ansvar. 

Svar på de vanligaste frågorna om biogas
De vanligaste frågorna Brooke får av sina kunder är om biogas håller samma kvalitet som naturgas, och om man behöver någon ny utrustning om man vill byta till biogas. 
– Svaret på båda frågorna är samma: du får samma kvalitet, och du kan använda samma utrustning som tidigare. Priset kan såklart fluktuera, men i dag är det mycket förmånligt. Dock skulle jag säga att det förmånliga priset mest är en bonus. Det viktigaste argumentet för att välja förnybar energi är att det är vår skyldighet att tänka långsiktigt, säger Brooke.
 
Vill du säga hej till Brooke? Har du frågor om ditt energiavtal, eller är du intresserad av att bli kund hos Ørsted? 

Brooke Lindell
Key Account Manager

0724 - 54 23 09

Nu finns vi på LinkedIn!

Följ oss och få veckovis nyheter om prisutvecklingen på gas, inspirerande tips och läsning direkt i ditt flöde

Missa ingenting!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få uppdateringar och nyheter direkt till din inkorg